ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Coaching

Coaching

Η παγκόσμια επιχειρηματική γλώσσα αλλαγής και εκμάθησης. Μέσω εποικοδομητικής συζήτησης ανταλλάζουμε ιδέες, αναπτύσσουμε δεξιότητες και προσδιορίζουμε τους στόχους μιας επιτυχημένης πορείας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σεμινάρια

Σεμινάρια

Αναπτύξτε τις επαγγελματικές προοπτικές σας και εμπλουτίστε τις γνώσεις σας με εξειδικευμένα σεμινάρια.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Consulting

Consulting

Το μονοπάτι της επιτυχίας προϋποθέτει πρωτοτυπία σκέψης και «Στρατηγικό Σχέδιο». Μαζί αναλύουμε την επιχείρηση σας, και δημιουργούμε «Σχέδιο Δράσης» βασισμένο σε μετρήσιμους δείκτες.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Business Plan

Business Plan

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ξεκινώντας με ένα «δυνατό» Business Plan, βάζετε γερά θεμέλια για την επιτυχίας της επιχείρησης σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παντελής Μωυσέως

Business Coach, Consultant & Trainer

Ο Παντελής Μωυσέως βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών δρώμενων της Κυπριακής αγοράς από το 1999.

Έχει εργαστεί σαν Διευθυντικό Στέλεχος σε μερικούς από τους μεγαλύτερους οργανισμούς στην Κύπρο με κυριότερο σταθμό του τη CTC LTD όπου υπήρξε Γενικός Διευθυντής Δραστηριότητας για 8 σχεδόν χρόνια.

Το ακόρεστο του πάθος για δημιουργία τον παρακίνησε ούτως ώστε να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση η οποία λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια με τεράστια επιτυχία.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής

WORK UNTIL SUCCESS
BECOMES YOUR NAME

- Παντελής Μωυσέως

ΜΟΝΟΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΑ
ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Τα μόνο-επιχειρησιακά εκπαιδευτικά σεμινάρια σχεδιάζονται με βάση τις δικές σας ανάγκες και υλοποιούνται αποκλειστικά για τους εργαζομένους της εταιρείας σας.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

MSP pop up gr